Lørdag & kaos i huset!

Hei, dere fine!

Nå har vi akkurat kommet hjem, vi har vært en tur ute. Fått handlet inn litt mat, er så deilig å kjøpe flere middager, sånn at vi ikke må handle hver dag! Så nå har vi kjøpt inn mat til tirsdag. Vi har også kjøpt noe duplo til Julian. Så da måtte vi innom Europris og kjøpe en boks som vi kan ha det i. Hvis ikke forsvinner de klossene med en gang. Julian dytter lekene sine under sofaen, så greit å ha en boks til å ha all duploen i.

Akkurat nå er det totalt kaos her hjemme, det ligger leker strødd utover hele gulvet. Julian har dratt ut alle skoene så de ligger strødd utover gangen, jeg hadde brettet noen klær det ligger også på gulvet. Akkurat nå drar Julian ut alle våtserviettene og jeg sitter her og blogger. Vi får straks besøk, så burde vell kanskje hjelpe til å rydde litt.

Jeg har forresten filmet litt i dag, har filmet min sminkerutine. Men usikker på om det ble noe bra. Har ikke fått sett på videoen enda. Hvis det ble veldig dårlig får jeg bare filme på nytt! Tenkte jeg skulle redigere videoen i kveld så da kommer den ut i morgen!

Så nå må jeg hjelpe til å rydde litt her, sånn at de ikke så kaos her før vi får besøk!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg