Mine tanker om fødsel

Hallo!

Håper dere har det fint! Nå tenkte jeg å dele mine tanker rundt fødsel, selvom det er en liten stund igjen så har jeg gjort meg opp noen tanker. Jeg synes tiden frem til nå har gått veldig fort, så plutselig har dagen kommet hvor lille prinsen skal komme til verden.

Jeg gleder meg veldig til fødselen er ferdig og vi får møte han for aller første gang, det ser jeg vedlig frem til. Det jeg gruer meg aller mest til er smertene man opplever ved en fødsel, men ellers så gruer jeg meg egentlig ikke så mye til selve fødselen. Jeg har jo sett litt på fødeavdeling de siste dagene og i det ene øyeblikket sitter jeg å griner og i det andre så tenker jeg bare herregud jeg skal ikke gjennom det her, haha! Jeg har jo bestemt meg for at jeg ikke skal ha epidural, men det er som Tony sier, når jeg ligger der og smertene er på det værste kommer jeg helt sikkert til å skrike etter å få det, haha!

Jeg håper den siste tiden nå går veldig fort, jeg merker at jeg er veldig klar for å møte han og starte det nye livet.

 

6 kommentarer
  1. ÅÅ så koselig innlegg, gleder meg veldig jeg også etter hvert selv om jeg henger en måned etter 🙂 den nye hverdagen blir spennende, gleder meg til å følge deg fremover mot den 😀 klem

  2. Nå har jeg gått igjennom 5 fødsler, en tvillingfødsel, en styrtfødsel, 2 vanlige og et som endte opp i haste snitt (sistemann) da hun bestemte seg for å komme opp av bekkenet og snu seg på tvers. hehe..
   Beste er å ha kjempe flinke jordmødre i rundt deg, for min sin del var det de jeg fokuserte på og ikke xn min (som er far til de 3 siste). Sikkert fordi det var de jeg følte meg trygge på siden de viste hva de skulle gjøre og slik.
   Men en ting er sikkert, ikke fokuser på hvordan du tror eller vil at fødselen skal bli ,for den blir som regel ikke slik. hehe.. Men heller et åpent sinn og ta det som det kommer 😉 Lykke til og gled deg, smertene har du glemt dagen etter lell 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg